• ca
  • es
Inici » Notícies » Les fonts de l’Algar registren un augment de més del 14% de visites en Setmana Santa

Les fonts de l’Algar registren un augment de més del 14% de visites en Setmana Santa

| 13 abril, 2016

13042016_algar_web_callosaDes de la regidoria de Turisme de Callosa d’en Sarrià s’ha informat que enguany les visites a les fonts de l’Algar durant els dies festius de Setmana Santa han experimentat un increment d’un 14,2% pel que fa a les registrades l’any passat.

 

El regidor de Turisme, Alfonso Puigcerver, ha detallat que el paratge natural per excel·lència de Callosa va registrar des del Divendres Sant al Dilluns de Pasqua un total de 6.565 visites. Mentre que el 2015 durant aqueix mateix període van ser un total de 5.745 visites. Així mateix, ha assenyalat també un increment en els ingressos registrats per venda d’entrades d’un 9,2%.

 

El regidor ha fet un balanç molt positiu de l’activitat registrada durant aquest primer període vacacional de l’any i ha expressat el seu desig que aquestes xifres a l’alça es reflectisquen igualment en la temporada estival.

 

Les fonts de l’Algar estan obertes durant tot l’any. Se situen a 3 quilòmetres del centre urbà de Callosa i conformen un paratge natural de gran importància per a tota la comarca, ja que dóna aigua a diferents municipis de la Marina Baixa.

 

Al llarg d’un quilòmetre i mig de longitud, el visitant pot recórrer el llit del riu Algar en un itinerari en el qual es veurà sorprés per espectaculars cascades, nombroses fonts que brollen de la roca, els ‘tolls’ (recessos d’aigua) en els quals es pot gaudir de refrescants banys d’aigües pures i cristal·lines, i per tot un paisatge fruit del modelatge càrstic de la roca calcària. En el circuit del recorregut hi ha panells explicatius que enriqueixen la visita, així com una oficina de turisme.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.