• ca
  • es
Inici » Notícies » Les Fonts de l’Algar aconsegueixen en el primer semestre de l’any un 30% més de visitants

Les Fonts de l’Algar aconsegueixen en el primer semestre de l’any un 30% més de visitants

| 28 juliol, 2017

*Turisme continua les millores del paratge amb la instal•lació d’una nova passarel•la en el Toll Redó per a accedir a la part baixa del riu

Segons les dades aportades per la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, durant el primer semestre de l’any 2017 (de gener a juny) el paratge natural de les Fonts de l’Algar ha aconseguit un 30% més de visitants que l’any 2016. Així, durant el primer semestre de 2017 s’han registrat un total de 88.494 visitants, mentre que en 2016 es van registrar un total de 67.907 visitants.

 

“Són xifres molt positives que auguren una bona temporada alta que, sens dubte, incrementaran el nombre de visitants notablement en finalitzar l’any”, ha dit el regidor de Turisme, Alfonso Puigcerver.

 

En aquest sentit, l’edil ha recordat que des de la Regidoria de Turisme es continua treballant a millorar les instal·lacions de Fonts de l’Algar. Si recentment s’ha ampliat l’edifici de la zona de Pícnic per a la incorporació de noves serveis, així com el condicionament d’un nou accés en la taquilla secundària, hui s’ha finalitzat la instal·lació d’una passarel·la de fusta en el Toll Redó que donarà accés a la part baixa del riu per al gaudi dels usuaris. “Es tracta de millores perquè el visitant es porte la millor de les experiències del seu pas per les Fonts de l’Algar i vulga repetir”, ha dit Puigcerver, qui a més ha assenyalat que “enguany amb les pluges el paratge a més gaudeix d’una imatge esplèndida, ja que les fonts porten un major cabal”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.