• ca
  • es
Inici » Festes » Les festes de Sant Jaume arranquen demà amb una programació repleta d’actes

Les festes de Sant Jaume arranquen demà amb una programació repleta d’actes

| 22 juliol, 2016

CARTELL_A3_DANSES_2016(B)-1

*Les danses tradicionals, el concert de Pep Gimeno ‘Botifarra’, un recital de poesia, albades i cucanyes completen l’agenda

 

Callosa d’en Sarrià es prepara per celebrar des de demà i fins a dilluns que ve, 25 de juliol, les festes de Sant Jaume, les més antigues de la localitat. La regidoria de Festes ha organitzat un ampli programa d’actes en el qual les tradicionals danses de Callosa es completaran amb altres esdeveniments festius que enaltiran la cultura i el folklore del poble.

 

Entre els actes programats cal destacar demà dissabte, 23 juliol, l’actuació del grup de danses de Polop ‘El Porxet’, a les 19.30 hores, a la plaça del Convent. El diumenge, 24 de juliol, tindrà lloc el recital de poesia de Manel Arcos, a les 20.00 hores, a la plaça del Convent. A les 01.00 hores són destacables les albades a càrrec de l’Escola de Cant d’Estil de l’Alfàs del Pi, que es recuperen després de diversos anys sense incloure’s en la programació de les festes. Finalment, el dilluns, 25 de juliol, Pep Gimeno oferirà el concert ‘Botifarra a Banda’, a les 20.00 hores, a la plaça del Convent.

 

Josep Gimeno i Montell, més conegut pel nom artístic de Pep Gimeno ‘Botifarra’, (Xàtiva, 1962) és un cantaor tradicional valencià amb uns trenta anys d’experiència que, recentment, ha aconseguit ressò mediàtic en gravar el seu primer disc com a artista titular, sent guardonat amb el Premi Ovidi 2007 al ‘millor disc de folk i noves músiques’.

 

A Pep Gimeno l’acompanyarà durant la seua actuació ‘La Primitiva’ de l’AAM i el grup de danses de Callosa ‘La Faltriquera’, que ballaran algunes cançons al costat d’ell.

 

Les danses populars tindran lloc els tres dies a la plaça d’Espanya, a partir de les 23.00 hores, i les danses del grup infantil es podran gaudir demà dissabte, a les 19.00 hores, en el mateix lloc. Les tradicionals cucanyes s’organitzaran a la plaça del Convent el dissabte i el diumenge a les 12.00 hores i el dilluns a les 12.30 hores.

 

Programació d’actes: TRIPTIC_DANSES_CALLOSA_JUL_16(b)-2 (1)

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.