• ca
  • es
Inici » Cultura » Les festes de Moros i Cristians protagonitzaran les imatges del nou calendari 2017

Les festes de Moros i Cristians protagonitzaran les imatges del nou calendari 2017

| 12 desembre, 2016

cartell-presentacio-calendari

La regidoria de Cultura presenta demà, 13 de desembre, el calendari que ha dissenyat l’Ajuntament per al pròxim any 2017. Les festes de Moros i Cristians seran les protagonistes de les imatges del nou almanac. A cada mes li acompanyarà una fotografia en la qual es representa un acte destacat de les festes patronals.

 

L’Ajuntament ha editat un total de 2.000 calendaris que distribuirà gratuïtament. Aquesta iniciativa s’ha recuperat després de diversos anys sense realitzar-se, amb la finalitat de donar a conéixer el patrimoni de Callosa d’en Sarrià a través de les imatges d’aquest almanac.

 

L’acte de presentació serà a la Casa de Cultura, a les 20.00 hores. Tots els que assistisquen a l’esdeveniment rebran de forma gratuïta un exemplar del nou calendari. Els interessats a adquirir-ne un, podran sol·licitar-ho a la Casa de Cultura.

 

L’alcalde de Callosa, Josep Saval, i el regidor de Cultura, Francesc Guardiola, estaran presents en aquest acte, al que també acudirà l’autor del disseny del calendari, Joan Ives, i la presidenta de l’Associació de Moros i Cristians, Gràcia Puigcerver.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.