• ca
  • es
Inici » Escena Urbana » Les festes de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià, plasmades en un mural en la plaça del Convent

Les festes de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià, plasmades en un mural en la plaça del Convent

| 11 agost, 2017

A través d’una iniciativa de la Regidoria d’Escena Urbana, s’està pintant en una de les parets de la Plaça del Convent un mural en el qual l’artista i professor de l’Escola Municipal de Pintura, Toni Ferri, està plasmant tota una representació dels quatre dies de les festes de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià.

La paret a poc a poc es va omplint de llum i color, deixant veure l’obra de Ferri. Per açò, aprofitant el seu gran treball, des de la Regidoria s’ha animat als afeccionats a la pintura al fet que es volten al mural per a fer-li preguntes a l’artista i aprendre en directe sobre dibuix, perspectiva, proporcions, i color.

La regidora Lumi Puigcerver ha manifestat estar “molt il·lusionada de veure el primer quadre en una paret del poble, un obra d’art on es reflecteix les quatre dies de les nostres festes. Esperem que la gent siga conscient de la importància de tot el que es fa i es puga mantenir”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Escena Urbana, Notícies

Los comentarios están cerrados.