• ca
  • es
Inici » Esport » Les escoles esportives municipals inauguren el curs amb el mes de setembre gratuït

Les escoles esportives municipals inauguren el curs amb el mes de setembre gratuït

| 6 setembre, 2017

*Les inscripcions ja es poden formalitzar en el Poliesportiu Municipal

Les Escoles Esportives Municipals inicien el nou curs 2017/2018 amb el mes de setembre gratuït. Després de la bona resposta que va tenir el passat any aquesta iniciativa entre els usuaris, la Regidoria d’Esports l’ha tornat a instaurar en el nou curs.

 

“Es tracta d’un mes de portes obertes perquè els xavals tinguen l’oportunitat de provar prèviament les disciplines esportives que ofereix l’Ajuntament i triar així la que els agrade més sense cap tipus de compromís econòmic”, ha explicat la regidora de l’àrea, Estela Menaches.

 

Quant a les escoles esportives, s’oferiran les mateixes que l’any passat: Futbol, Bàsquet, Taekwondo, Volei, Tennis, Gimnàstica Rítmica, Kick Boxing i Jocs Preesportius. Aquesta última està dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 5 anys i en ella es practicaran diferents disciplines esportives, amb l’objectiu de “promocionar l’esport en edats primerenques i perquè els xiquets puguen descobrir la disciplina esportiva amb la qual més gaudeixen”, ha assenyalat l’edil. En disciplines com el Futbol s’han inclòs grups nous, per la demanda existent.

 

Les inscripcions ja es poden formalitzar en el Poliesportiu Municipal de Callosa d’en Sarrià de dilluns a divendres, en horari de 09.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 21.30 hores. El termini d’inscripció estarà obert fins al 30 de setembre. Per a més informació telefonar al 96 588 18 67 o al 638 925 718.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.