• ca
  • es
Inici » Esport » Les Escoles Esportives inicien el curs amb el mes de setembre gratuït i quatre disciplines noves

Les Escoles Esportives inicien el curs amb el mes de setembre gratuït i quatre disciplines noves

| 29 agost, 2016

Cartell escoles esportives 2016-17

*El pròxim 12 de setembre s’inaugurarà el curs i les inscripcions ja es poden formalitzar des de hui en el Poliesportiu Municipal i l’Ajuntament

Les Escoles Esportives Municipals arrancaran el curs 2016/2017 el pròxim 12 de setembre amb importants novetats. La més destacada és la inclusió del mes de setembre en el calendari, el qual s’oferirà de forma gratuïta als usuaris. “Es tracta d’un mes de portes obertes perquè els xavals tinguen l’oportunitat de provar prèviament les disciplines esportives que ofereix l’Ajuntament i triar així la que els agrade més sense cap tipus de compromís econòmic”, ha explicat la regidora d’Esports, Estela Menaches.

 

Així mateix, en aquest pròxim curs s’incorporaran quatre noves disciplines esportives: Bàsquet i Voleibol femení, Kick Boxing Infantil i Jocs Preesportius.

 

Segons ha explicat Menaches, “el Kick Boxing Infantil s’adhereix enguany per primera vegada en aquesta categoria com a Escola Esportiva Municipal i el Bàsquet i el Voleibol femení s’han incorporat per la demanda existent que ha sigut traslladada pels col·legis a la regidoria”.

 

Per la seua banda, els Jocs Preesportius estan dirigits a xiquets i xiquetes d’entre 3 i 5 anys. En aquesta escola es practicaran diferents disciplines esportives, amb l’objectiu de “promocionar l’esport en edats primerenques i perquè els xiquets puguen descobrir la disciplina esportiva amb la qual més gaudeixen”, ha assenyalat l’edil.

 

Igualment, durant el pròxim curs 2016/2017 s’oferiran les disciplines habituals de Taekwondo, Tennis, Pàdel, Futbol i Gimnàstica Rítmica, en les seues diferents categories i nivells. Les escoles Esportives estan dirigides a xiquets d’entre 3 i 15 anys d’edat.

 

Les inscripcions es poden formalitzar des de hui en l’Ajuntament en horari de matí i en el Poliesportiu Municipal de Callosa d’en Sarrià de dilluns a divendres, en horari de 09.30 a 13.30 hores i de 15.30 a 21.30 hores. El termini d’inscripció estarà obert fins al 30 de setembre. A partir del mes d’octubre el preu del trimestre serà de 30 euros. Per a més informació telefonar al 96 588 18 67 o al 638 925 718.

 

Horaris: Fullet Escoles Esportives (3).

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.