• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’equip de govern es reuneix amb el diputat de Promoció Turística per a potenciar les festes de Callosa i millorar la promoció de l’Algar

L’equip de govern es reuneix amb el diputat de Promoció Turística per a potenciar les festes de Callosa i millorar la promoció de l’Algar

| 19 abril, 2016

19042016_reunión_dipitado_turisme_callosa_0119042016_reunión_diputado_turisme_callosa_0219042016_reunión_diputado_turisme_callosa_03

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, en companyia de la regidora Rosa Mari Savall, han assistit aquest matí a Benidorm a la presentació del Pla d’Ajudes del Patronat Costa Blanca 2016 que ha presidit el diputat de Promoció Turística, Eduardo Dolón. A l’esdeveniment han acudit també el president de l’Associació de Moros i Cristians de Callosa, Salvador Ronda, i el vicepresident, José Vicente Calvo.

 

Prèviament a l’acte, l’alcalde i la regidora s’han reunit amb el diputat Eduardo Dolón per a abordar la millora de la promoció turística de l’Algar i del patrimoni cultural del poble a través de la renovació del seu material gràfic.

 

Els representants municipals han parlat també amb el diputat sobre les ajudes a les quals poden optar les festes de Moros i Cristians per a potenciar-les com a atractiu turístic.

 

Igualment han expressat a Dolón el desig d’impulsar el turisme gastronòmic a través de les Jornades Gastronòmiques ‘El despertar dels Sentits’, que se celebraran de l’1 al 31 de maig.

 

Per la seua banda, el diputat de Promoció Turística els ha informat de les subvencions que atorga la Diputació perquè l’Ajuntament i les associacions festeres de la localitat puguen acollir-se i materialitzar els diferents projectes que han abordat.

 

Josep Saval espera que aquesta trobada servisca per a “fer visible a Callosa i impulsar tot el seu potencial turístic, tant a través de les seues festes com a través de les millores que s’escometen en les Fonts de l’Algar per a atraure a un major nombre de visitants, oferint-los el millor dels serveis”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.