• ca
  • es
Inici » Esport » L’Atlètic Callosa C.F. celebra el ‘Dia del Soci’ amb una jornada festiva per a presentar als seus nou equips

L’Atlètic Callosa C.F. celebra el ‘Dia del Soci’ amb una jornada festiva per a presentar als seus nou equips

| 19 febrer, 2016

19022016_dia_socio_callosaL’Atlètic Callosa Club de Futbol, en col·laboració amb la regidoria d’Esports, celebra demà dissabte, 20 de febrer, el ‘Dia del Soci’ amb una jornada festiva que  començarà a partir de les 10.30 hores al camp de futbol Galbis de Callosa d’en Sarrià.

 

Aquesta festa del futbol servirà per a presentar els nou equips de l’Atl. Callosa C.F. des de categoria querubins a sènior. La presentació oficial dels equips tindrà lloc a partir de les 12.15 hores.

 

Durant la jornada es disputaran diverses trobades amistoses entre les categories inferiors i els pares. Així, a les 10.30 hores arrancaran els primers partits que enfrontaran l’equip d’alevins amb un equip de pares i als benjamins contra pares. A les 11.15 hores serà el torn de benjamins B-pares i prebenjamins-pares. A les 13.15 hores es disputaran les trobades entre querubins-pares i infantils contra cadets. Finalment, a les 16.30 hores es disputarà el partit de Lliga que enfrontarà l’equip juvenil Atl. Callosa C.F. amb el C.F.B. Gandia.

 

A més, durant la jornada hi haurà inflables per al gaudi dels més xicotets i se celebrarà un menjar en el pavelló d’Esports amb dos torns, a les 14.00 hores per als xiquets (Futbol 8) i a les 14.30 hores per als adults (Futbol 11). El preu del menú serà de 15 euros per a adults i de 10 euros per als xiquets. La festa culminarà amb una xocolatada a les 17.30 hores, patrocinada per Xocolates Clavileño de la Vila Joiosa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies

Los comentarios están cerrados.