• ca
  • es
Inici » Festes » L’Associació de Moros i Cristians presenta aquest cap de setmana el llibre oficial de festes i el concert de música festera

L’Associació de Moros i Cristians presenta aquest cap de setmana el llibre oficial de festes i el concert de música festera

| 14 setembre, 2017

Aquest cap de setmana comencen els actes que serveixen de preàmbul a les Festes de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià, que se celebraran del 7 a l’11 d’octubre. Així, el divendres, 15 de setembre, tindrà lloc la tradicional presentació del llibre oficial de les festes en les instal·lacions de l’Associació de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià.

 

La regidora de Festes, Rosa Mari Savall, ha anunciat que enguany com a novetat l’associació ha preparat un exemplar especial dedicat als festers més xicotets i que es anomenara el ‘Llibre del festeret’. Aquest exemplar es presentarà a les 19.30 hores i el llibre oficial de les festes, serà a les 20.30 hores.

 

D’altra banda, el diumenge, 17 de setembre, s’oficiarà en l’Església una missa, a les 11.30 hores, en memòria als festers callosins difunts. A la vesprada, a les 19.30 hores, se celebrarà el tradicional concert de música festera en la plaça del Convent, a càrrc de la banda de música ‘La Primitiva’ de Callosa d’en Sarrià. Durant el concert es dedicaran algunes partitures a diversos càrrecs festers.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.