• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Associació de Ames de Casa de Callosa estrena junta directiva

L’Associació de Ames de Casa de Callosa estrena junta directiva

| 20 octubre, 2016

20102016_amas_casa_01

Nova Junta Directiva

Nova Junta Directiva

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i la regidora d’Igualtat, Rosa Mari Savall, s’han reunit aquest matí amb les representants de l’Associació de Ames de Casa de Callosa d’en Sarrià. El motiu de la trobada ha sigut el canvi de junta directiva de l’entitat. Per açò, han estat presentes les representants de la junta directiva sortint, encapçalades per la ja expresidenta, Rosa María Martínez, i les integrants de la junta directiva entrant, liderada per Almerinda Manera Ferrando.

 

La nova junta està composta per nou dones que prendran el relleu per a continuar la labor que duu a terme al llarg de tot l’any en el municipi l’entitat. En la reunió mantinguda amb les autoritats locals l’Associació ha exposat la necessitat de tenir un espai per a reunir-se i gestionar les activitats que realitzen. Una petició que serà estudiada per l’edil d’Igualtat, qui ha assegurat que, mentre la Diputació d’Alacant continue sense executar l’edifici polifuncional projectat en Callosa, se’ls concedirà una sala en la Casa de Cultura.

 

L’alcalde i la regidora d’Igualtat han agraït a la junta directiva sortint aquests quatre anys al capdavant de l’entitat i han animat al seu torn a la nova directiva a continuar treballant per a mantenir activa l’associació.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Igualtat, Notícies, Sense Categoria

Los comentarios están cerrados.