• ca
  • es
Inici » Cultura » L’art envairà els carrers del nucli antic de Callosa d’en Sarrià

L’art envairà els carrers del nucli antic de Callosa d’en Sarrià

| 7 juny, 2016

Cartell_SAC

*Unes 50 obres d’alumnes de Belles Arts s’exhibiran del 15 al 24 de juny en la ‘Setmana d’Art a Callosa’

Del 15 al 24 de juny el municipi celebra la ‘Setmana d’Art a Callosa’. Una activitat organitzada per la regidoria de Cultura que exhibirà en els carrers del nucli antic de Callosa d’en Sarrià unes 50 obres de pintura realitzades per alumnes de la Facultat de Belles Arts de la Universitat Miguel Hernández d’Altea.

 

Les obres, amb unes dimensions de 2×2, es penjaran en els balcons dels principals carrers del nucli antic, i crearan “un recorregut expositiu que donarà l’oportunitat als alumnes de Belles Arts de mostrar els seus treballs, alhora que des de l’Ajuntament es fomenta l’art i la cultura i, per uns dies, convertiran Callosa en un museu a l’aire lliure”, ha manifestat el regidor de Cultura, Francesc Guardiola.

 

Així mateix, el regidor ha assenyalat que la iniciativa pretén “captar l’interés de nombrosos visitants, per a donar a conéixer Callosa i els encants del seu nucli antic”.

 

La ‘Setmana d’Art a Callosa’ s’inaugurarà el pròxim 15 de juny, a les 20.00 hores, en la Casa de Cultura amb una conferència que serà una introducció a l’Art Contemporani, impartida pel professor de Pintura de la Universitat Miguel Hernández d’Altea, Miguel Lorente. A continuació, es realitzarà el recorregut artístic pels carrers de Sellesos, plaça d’Espanya, carrer Major, plaça del Catxó, carrer Sant Francesc, plaça del Convent, carrer  Calvari Convent i carrer Sant Antoni.

 

Dins de la iniciativa s’inclouran visites a la sala d’exposicions de la Casa de Cultura, on exposen els alumnes de les escoles municipals de Ceràmica i Pintura.

 

L’activitat organitzarà un concurs per als artistes participants que servirà com a incentiu. Així, es formaran dos jurats, un compost per professors de Belles Arts que seleccionaran la millor obra exposada, a l’autor de la qual se li atorgarà un premi en metàl·lic de 300 euros. El segon i tercer premi, de 100 euros cadascun, el decidirà un jurat popular. Per a açò, s’instal·larà una urna a la Casa de Cultura, on els ciutadans hauran de dipositar els vots. El lliurament de premis es realitzarà el 24 de juny, a les 19.00 hores, en la Casa de Cultura.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.