• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Arrancà dóna el tret d’eixida a les festes de Callosa d’en Sarrià

L’Arrancà dóna el tret d’eixida a les festes de Callosa d’en Sarrià

| 13 octubre, 2018

Callosa d’en sarrià – arrancà de las fiestas de moros y cristianos – xirimita chirimita

Amb la tradicional ‘Arrancà de dolçaines i tabalets’ s’han anunciat aquest migdia l’inici de les festes patronals de Moros i Cristians de Callosa d’en Sarrià, en honor a la Mare de Déu de les Injuries. L’alcalde i regidor de Festes, Josep Saval, ha sigut l’encarregat d’anunciar les festes des de la balconada de l’ajuntament entre els crits d’alegria i emoció dels festers que es concentraven en la plaça d’Espanya. Al costat de l’alcalde estaven els càrrecs festers d’enguany.

Callosa d’en sarrià – arrancà de las fiestas de moros y cristianos – xirimita chirimita

Callosa d’en sarrià – arrancà de las fiestas de moros y cristianos – xirimita chirimita

Després de l’anunci, es donava pas al so de les dolçaines i tabalets i l’incessant volteig de campanes. Enguany les dolçaines i tabalets han cobrat especial protagonisme, ja que han sonat des d’un xicotet escenari amb un equip de so que ha fet que enguany cobren la importància que tenen durant aquest acte.

A les dolçaines dels descendents de la família Boronat s’han sumat, a continuació, les collas del Pinyol i de l’Algar i, seguidament, els han secundat totes les bandes de música que han interpretat al uníson el pasdoble ‘Callosa en Festes’, un himne propi de festes compost pel mestre José Vicente Asensi i que enguany ha dirigit Alma Aranda.

L’Arrancà és un acte centenari que marca l’inici de quatre intensos dies de festes en el qual es reviuen les tradicions i la història de Callosa d’en Sarrià.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Festes, Notícies

Los comentarios están cerrados.