• ca
  • es
Inici » Activitats economiques, Comerç i Mercats » L’alcalde treballa per a recuperar l’Agència de Desenvolupament Local a través del pla autonòmic

L’alcalde treballa per a recuperar l’Agència de Desenvolupament Local a través del pla autonòmic

| 15 abril, 2016

alcalde_01L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, collaborant amb la regidora de Comerç, Mª Luz Puigcerver, continua treballant per a recuperar l’Agència de Desenvolupament Local amb la finalitat de fomentar l’ocupació en la localitat. Per açò, Saval va assistir dimarts passat a Alacant a la jornada informativa i de treball inaugurada pel conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, en la qual es van presentar les principals línies d’actuació de el ‘Pla Avalem Joves’, dissenyat per la conselleria d’Economia i el Servef per a millorar l’ocupació dels i les joves per a oferir-los oportunitats laborals.

 

Saval ha destacat la importància d’aquest pla, ja que a través d’ell “es podrien tornar a implantar en Callosa una ADL, un servei per a ajudar a orientar laboralment a les persones aturades del municipi”. El primer edil callosí va recaptar tota la informació sobre aquest nou projecte i va establir contactes amb experts en ADL, així com amb agents juvenils.

 

Saval a més ha subratllat un altre projecte en el qual està treballant la Conselleria d’Economia com és ‘Avalem Experiència’, que es presentarà en breu, enfocat a la població de 30 a 65 anys per a així “aconseguir tota la vida laboral dels ciutadans”.

 

Avalem Joves 2016-2020

Avalem Joves és un pla integral de formació i ocupació per a joves, una estratègia del Consell integrada per a millorar l’ocupació dels i les joves per a oferir oportunitats laborals. Té una dotació global de 205 milions d’euros que cerquen impulsar l’accés en el treball de 90.000 joves a la Comunitat Valenciana.

 

El pla va dirigit a joves menors de 30 anys que estiguen en situació de desocupació i estiguen registrats en les oficines del Servef. Avalem Joves actuarà de manera singularitzada per a cadascun dels perfils, ja que no tots els joves parats són iguals i requereixen una atenció i unes necessitats diferents.

 

Cada jove passarà per una entrevista-diagnòstic realitzada per un orientador que li derivarà a un itinerari dissenyat especialment per al seu perfil. Així, els joves que se sumen al pla comptaran amb accions diferents, segons aquest perfil. Dins de Avalem es contemplen ajudes a la contractació, serveis a l’autoocupació i per l’emprendiment, i mesures com a pràctiques formatives i laborals, entre unes altres.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Activitats economiques, Comerç i Mercats, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.