• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’alcalde i l’edil d’Igualtat assisteixen a València a la presentació de la campanya contra la violència masclista #UnHomedeVeritat

L’alcalde i l’edil d’Igualtat assisteixen a València a la presentació de la campanya contra la violència masclista #UnHomedeVeritat

| 23 novembre, 2016

 

23112016_igualdad_0123112016_igualdad_02

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, i la regidora d’Igualtat, Rosa Mari Savall, van assistir ahir a la vesprada a la presentació de la campanya institucional del Consell contra la violència masclista #UnHomedeVeritat que va tenir lloc en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) a València. La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, va ser l’encarregada de presentar la campanya, al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig.

 

Aquesta campanya per a televisió, ràdio, periòdics i xarxes socials s’ha dut a terme de forma coordinada entre la Generalitat, ajuntaments, Federació Valenciana de Municipis i Províncies i la Diputació de València i està protagonitzada per tres homes coneguts: el futbolista José Luis Gayá, l’actor Álex Gadea, el cantant José Manuel Casañ i dos personatges anònims, José Carlos Alonso, taxista, i Josué Navarro, mediador social i integrant de l’associació gitana Maranatha.

 

Aquests cinc homes han prestat la seua imatge per a despertar consciències i promoure la igualtat entre homes i dones com una forma d’acabar amb la violència de gènere.

 

La regidora d’Igualtat de Callosa, Rosa Mari Savall, ha lloat la campanya realitzada des de la Generalitat ja que “se centra en la implicació dels homes per a eradicar actituds masclistes a través de la construcció de relacions igualitàries”, ha destacat. “Cal posar de manifest que la violència contra les dones no és solament un problema de les dones, sinó que és també un problema de l’home i de tota la societat, per açò, hem de lluitar tots junts contra ella”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Igualtat, Notícies

Los comentarios están cerrados.