• ca
  • es
Inici » L’Ajuntament » Saluda del Alcalde

Saluda del Alcalde

????????????????????????????????????

Benvinguts a la web municipal de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, un portal creat com a canal de comunicació directa amb el ciutadà, a través del qual es pretén donar a conèixer la història i la cultura del nostre poble, així com tota l’activitat diària del municipi i els seus principals recursos turístics.

L’Ajuntament de Callosa s’incorpora així a les noves tecnologies i estableix un pont entre l’administració local i els ciutadans, ja que la nova web municipal vol convertir-se en una eina útil i eficaç, mitjançant la qual els usuaris podran realitzar amb no mès un clic tràmits administratius amb els diferents serveis municipals.

Així mateix, amb l’objectiu de millorar el funcionament de l’administració local i de donar participació a la ciutadania en els assumptes municipals, us anime al fet que ens traslladeu a través d’aquest nou portal els vostres suggeriments i opinions perquè amb l’ajuda de tots puguem construir un municipi de futur.

Hem de ser conscients del gran potencial que posseeix Callosa i contribuir tots a fer-la créixer. Per açò, aquesta nova pàgina web naix amb la ferma intenció de fer visible el nostre poble i atorgar-li la projecció que es mereix.

 

Josep Saval Gregori
Alcalde de Callosa d’en Sarrià

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin