• ca
  • es
Inici » L’Ajuntament » Regidories » Trànsit

Trànsit

El cos policial de Callosa està format per:

1 inspector de policia.
3 oficials de policia.
15 agents de policia.

FUNCIONS DE LA POLICIA LOCAL

La Policia Local és l’encarregada de la confecció dels informes i atestats per accidents de trànsit en vies urbanes, així com aquelles vies interurbanes la competència de les quals li ha sigut assignada a esta Policia Local i la resta de vies interurbanes en què és partícip en col·laboració amb Guàrdia Civil de Trànsit.
Per a la confecció de tals informes i atestats, és competència seua investigar les causes que van poder motivar tal accident, segons les manifestacions dels implicats, les empremtes i vestigis trobats en el lloc i tot allò que puga ser rellevant per a establir les causes que van motivar tal accident. De la mateixa manera realitzen els parts estadístics per a la Direcció Provincial de Trànsit d’Alacant i la realització de les estadístiques en la dita matèria a nivell intern.
Esta unitat també s’encarrega de la realització d’informes de règim intern per a la millora de la circulació en les vies urbanes, i dóna part de totes aquelles anomalies detectades, propostes sobre carències o canvi de senyalitzacions i tot allò que comporte la millora de la circulació per les vies del nostre municipi.
La funció de trànsit assignada a la Policia Local té com a missió específica la vigilància, regulació, auxili, control del trànsit i del transport i la seguretat vial en l’àmbit de les vies urbanes. Esta missió es desenvolupa en les següents comeses fonamentals:
– Protegir i auxiliar els usuaris de les vies públiques.
– Vigilar i mantindre la disciplina del trànsit en qualsevol classe de vies urbanes i en els trams interurbans de les carreteres generals expressament assignats a esta Policia Local.
– Investigar i instruir les diligències per accidents de trànsit ocorreguts en les vies d’ús públic, a excepció que discórreguen per les vies interurbanes on tinga assignada la competència la Guàrdia Civil.

La figura del Policia fa un servei públic permanent a la comunitat que està a l’abast de tots els ciutadans i rep tota una sèrie d’inquietuds i requeriments que redunden en una posterior imatge pública i de confiança cap a la Policia. La finalitat de la seua actuació policial no pot ser una altra que aconseguir una major i millor qualitat de vida, que en atenció a les funcions realitzades es manifesta en la consecució d’una major seguretat per als ciutadans.
Policia Local de Callosa d’en Sarrià:
Costera de la Presó, 25
03510 Callosa d’en Sarrià.
Tel: 965 88 14 05 // 965 88 02 75 // 618 77 90 14.  Fax: 965 88 22 41.
Email: policialocal@callosa.es

Quarter de la Guàrdia Civil:
C/ Colom, 46
03510 Callosa d’en Sarrià.
Tel: 965 88 01 90.

Ultimes noticies relacionades amb Trànsit

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin