• ca
  • es
Inici » L’Ajuntament » Regidories » Residents estrangers

Residents estrangers

L’àrea de Residents Estrangers de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ubica a les dependències de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià.

Complementaren la regidoria:

– 1 gestora administrativa AMICS
– 1 personal de suport per a centres educatius

L’extensió administrativa Municipal de Callosa d’en Sarrià albergarà des de principis de l’any 2009 una agència AMICS, o el que és el mateix: una agència de Mediació per a la Integració i la Convivència Social (AMICS), oficines d’informació, mediació, assessorament i orientació específiques per al col·lectiu immigrant, a fi de posar a la seua disposició tots els recursos que l’administració i altres entitats tenen en la matèria.

Estes agències tenen la configuració de centres d’atenció al col·lectiu immigrant i als residents d’altres nacionalitats ubicats en territori nacional. Les A.M.I.C.S. naixen com un complement als serveis que des del Govern Valencià s’oferixen a la població immigrant en el seu procés d´integració.

Estes agències fomenten, així mateix, la cooperació entre les administracions públiques autonòmiques, provincials i locals, i aposten per afavorir la implicació de totes les entitats de la societat en la construcció d’una societat solidària, tolerant i integrada. Així com per a facilitar a totes les persones que viuen en la Comunitat Valenciana, uns estàndards mínims de benestar social, tal com són concebuts en l’actualitat en la majoria dels països del nostre entorn.

Àmbits de treball:
– Fòrums d’intercanvi d’idees amb els distints col·lectius de residents internacionals
– Cursos de castellà per a residents internacionals
– Àrea d’informació i atenció
– Àrea de gestió documental (certificats, registres, etc…)
– Creació de guies d’orientació i serveis municipals (Guia-T).
– Col·laboració amb entitats per a activitats d’integració.

Direcció postal:
Plaça d’Espanya, 1
Telèfon: 965 88 61 32
E-mail: amics@callosa.es

Ultimes noticies relacionades amb Residents Estrangers

No s'ha trobat cap entrada.
Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin