• ca
  • es
Inici » L’Ajuntament » Regidories » Participació ciutadana

Participació ciutadana

L’àrea d’Agenda 21 i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià s’ubica a les dependències municipals OMAC (Oficina municipal d´atenció al ciutadà) al carrer Jaume Roig, 5.
Complementen la regidoria:

– 1 tècnic mediambiental extern

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià té implantada una Agenda 21 Local en el seu municipi des del 2005. I és conscient que per a la seua aplicació és necessària la participació de tots els agents socials així com de tota la ciutadania, per tant, es recolza en els serveis d’una empresa consultora externa per al procés de participació.

A més, i amb la finalitat de garantir el dret a la informació ambiental de tots els ciutadans i grups d’interés del municipi, s’ha aprovat per la corporació municipal la consecució de l’estratègia de sostenibilitat del municipi en el marc de l’Agenda 21 local iniciada.

– Assessorament i desenvolupament de programes, projectes i plans d´actuació referents a l’Agenda 21 Local, incloent les àrees de medi ambient i educació, així com aquelles que considere el seu superior.

– Foment de la vida associativa.

– Gestió administrativa en matèria ambiental a l’Ajuntament (subvencions, premis, plans, projectes innovadors, etc.) així com la realització de les tasques administratives necessàries per a la seua sol·licitud.

– Assessorament referent als requisits legals d’aplicació en matèria ambiental (europeu, estatal i autonòmic) així com el desenvolupament de legislació local.

– Direcció, coordinació, control i avaluació dels programes i projectes desenvolupats relacionats amb l´Agenda 21 local.

– Prestació del servei d’atenció al públic en l’àmbit concret de l’Agenda 21.

– Execució de les activitats específiques relacionades amb l’Agenda 21 local d´acord amb les necessitats descrites.

– Realització dels treballs tecnicoadministratius necessaris per a exercir la seua funció de tècnic d’Agenda 21 local.

– Realització de totes les tasques i activitats de l’Agenda 21 local que a continuació es detallen, específiques de la implantació del projecte en el municipi.
Agenda 21 local

– Funcionament i dinamització del fòrum i consell de sostenibilitat local

– Plans d´acció local

– Estratègia municipal sostenible

– Dinamització de les taules de treball

– Sistema d´indicadors de sostenibilitat
Extensió Administrativa Municipal OMAC
Direcció postal: C/. Jaume Roig, 5
Telèfon: 965 88 61 31
Fax: 965 88 61 35
E-mail: adl@callosa.es

Ultimes noticies relacionades amb Participació ciutadana

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin