• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament substitueix 30 metres de canonades que subministren aigua als dipòsits potabilitzadors del municipi

L’Ajuntament substitueix 30 metres de canonades que subministren aigua als dipòsits potabilitzadors del municipi

| 3 març, 2016

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria de Serveis Tècnics, està executant una obra per a substituir 30 metres de canonades antigues per altres noves de fosa que subministren aigua per a potabilitzar del dipòsit número 5 a tot el municipi.

El regidor de Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, ha explicat que “les canonades antigues es trobaven molt deteriorades i perdien aigua per les juntes, per la qual cosa conseqüentment el caudalímetro dega mesuraments erronis”. Així mateix, ha assenyalat que en tractar-se d’aigua impulsada, des de la partida del Margeve i procedent del Algar, també les pèrdues d’aigua suposava “una major despesa d’energia elèctrica”. Per açò, “l’actuació era necessària per a optimitzar la instal·lació i aconseguir un millor rendiment, així com per a vetlar per la seua sostenibilitat”, ha manifestat.

El pressupost de l’actuació és de 3.000 euros i ha comptat amb la supervisió de la Comunitat de Regants i Usuaris de Callosa d’en Sarrià.

03032016_tuberías_01_callosa_web

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies

Los comentarios están cerrados.