• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament sol•licita ajudes al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per a reparar danys per pluges

L’Ajuntament sol•licita ajudes al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques per a reparar danys per pluges

| 20 desembre, 2017

*La reparació dels camins de Segarra, Clots, Casilla, Micleta, Pinar, el pont de Asgoletja Baix i el Poador s’engloben dins d’aquesta petició

L’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, va presentar ahir en la Diputació provincial d’Alacant una sol·licitud d’ajudes per a reparar danys en el municipi causats pels temporals de pluges dels mesos de desembre de 2016 i gener de 2017. La sol·licitud és per a la convocatòria de subvencions del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques que tenen com a finalitat la reparació o restitució d’infraestructures, equipaments, instal·lacions i serveis de titularitat municipal, conseqüència de catàstrofes naturals.

 

Entre els projectes presentats en la memòria de danys per a la seua reparació l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha remès la restitució del Camí de Segarra, ja que es tracta d’un important accés a parcel·les agrícoles amb un trànsit considerable. El projecte contempla la reparació dels corriments de terra mitjançant un sistema de murs de contenció, així com la reposició del paviment.

 

El Camí del Clots, que se situa en la zona d’Algar, també s’inclou en la sol·licitud, ja que aquest camí va patir considerables despreniments de terreny que han provocat corts de tràfic en carreteres i camins.

 

La millora i adequació dels camins Micleta i Pinar, així com la restitució del pont Asgoletja Baix, també han sigut englobats per ser accessos a terrenys agrícoles importants.

 

Igualment s’ha inclòs la reparació del Camí de la Casilla, un projecte ja executat amb pressupost municipal. Aquest vial va patir un important despreniment que va comportar a més el trencament de la xarxa d’aigua i enllumenat públic.

 

Finalment, s’ha inclòs la reconstrucció de la coberta, murs i una sèquia del Poador de la Font Major que el passat mes va patir l’ensulsiada d’aquesta infraestructura com a conseqüència de filtracions i humitats per pluges en un dels murs laterals.

 

Tots aquests projectes presentats per a entrar en aquesta línia de subvencions del Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques ascendeixen a més de mig milió d’euros. Aquestes ajudes seran finançades al 50%. L’alcalde de Callosa espera que aquesta petició puga ser atesa pels òrgans competents ja que es tracta d’infraestructures molt importants per al municipi.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.