• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament signa un contracte per a la recollida d’animals abandonats a Callosa d’en Sarrià

L’Ajuntament signa un contracte per a la recollida d’animals abandonats a Callosa d’en Sarrià

| 16 febrer, 2017

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha signat un contracte per a prestar un servei de recollida d’animals abandonats en el municipi. La signatura ha estat representada per l’alcalde, Josep Saval, la regidora de Sanitat, Rosa Mari Savall, i la veterinària Ana Ferrando, que es farà càrrec del servei.

 

Els animals que s’arrepleguen a través d’aquest servei es traslladaran a la Protectora d’Animals de Benidorm si són adults, mentre que si són cadells es traslladaran a la Protectora d’Animals Peluts Marina Baixa per a cercar-los una casa d’acolliment. L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià té convenis amb ambdues protectores amb aquesta finalitat.

 

D’altra banda, la regidora de Sanitat ha recordat que a partir de hui conclou el període d’avís establit per a informar a la població de la campanya de conscienciació sobre la recollida d’excrements canins en la via pública i l’obligatorietat que les mascotes porten el xip d’identitat. Dins d’aquesta campanya també es contempla la conscienciació sobre l’abandó d’animals. Així doncs, a partir d’ara la Policia Local procedirà a sancionar aquells propietaris de mascotes que incomplisquen la normativa vigent. Les sancions oscil·len entre els 50 i els 1.000 euros, depenent de la gravetat de la infracció que es cometa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.