• ca
  • es
Inici » Educació » L’Ajuntament repartirà tríptics en els centres educatius amb el plànol de rutes del ‘Camí Segur al Col.le’

L’Ajuntament repartirà tríptics en els centres educatius amb el plànol de rutes del ‘Camí Segur al Col.le’

| 29 gener, 2018

*El projecte precisarà de voluntaris per a la seua posada en marxa

La regidora d’Educació, Estela Menaches, ha presentat el projecte ‘Camí Segur al Col.le’ davant la comunitat educativa i nombroses persones implicades i interessades en aquest pla, que estableix pels carrers del municipi rutes segures perquè els escolars arriben als seus centres educatius caminant.

 

Segons ha explicat la regidora d’Educació, “el projecte té el ferm objectiu de fomentar hàbits saludables entre els escolars i, al mateix temps, descongestionar el trànsit, reduir la contaminació atmosfèrica i acústica, la qual cosa en definitiva suposa una millora en la qualitat de vida de tot el poble”.

 

L’edil va presentar el pla en la Casa de Cultura, acompanyada per Juan Carlos Palacios cap de la Policia Local; María José Fernández, exregidora d’Educació del PP; i Cristina Botella, gerent d’Azimut, ambdues implicades en el disseny del projecte, que ha rescatat i finalment ha posat en marxa l’actual edil d’Educació.

 

L’acte de presentació va estar recolzat a més per l’alcalde de Callosa, Josep Saval, i els regidors de l’equip de govern Alfonso Puigcerver, Lumi Puigcecrver, Rosa Mari Savall i Vicent Llobell, així com pel regidor popular Antonio Solbes.

 

El pla consta de cinc rutes, una per cada centre educatiu, que s’han marcat amb les petjades d’uns peus, seleccionant un color per a cadascuna d’elles. La Ruta 1 conduirà al Col·legi Almedia i les petjades són de color blanc. La Ruta 2 arribarà fins a l’IES de Callosa d’en Sarrià i les petjades són de color groc. La Ruta 3 conduirà al Col·legi Mirantbò i les petjades són de color blau. La Ruta 4 anirà fins al centre educatiu d’Infantil del Bernat de Sarrià, situat en la plaça del Llaurador, i. les petjades són de color taronja. Finalment, la Ruta 5 arribarà fins al centre educatiu de Primària del col·legi Bernat de *Sarrià i les petjades són de color rosa.

 

En la reunió Menaches va agrair a totes les persones implicades en el projecte el seu treball i col·laboració, amb especial esment a Jorge Blanquer de Color Digital encarregat del disseny, i igualment va fer una crida per a trobar voluntaris per a posar en marxa el projecte, ja que es precisaran persones voluntàries perquè acompanyen als alumnes als centres, amb una estimació d’uns 15 voluntaris cada dia. En aquest sentit, cada ruta comptarà amb punts de trobada en els quals els voluntaris arreplegaran els alumnes per a acompanyar-los als seus respectius centres. Els voluntaris interessats a col·laborar podran apuntar-se a la Casa de Cultura de Callosa. No obstant açò, la qual cosa es persegueix amb les rutes és donar autonomia a l’alumnat garantint la seua seguretat.

 

L’edil ha informat que durant el pròxim mes de febrer l’Ajuntament presentarà també el projecte en els diferents centres educatius del municipi per a explicar els seus detalls  i es repartiran tríptics a tots els alumnes amb el plànol de rutes i les normes de funcionament del pla.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.