• ca
  • es
Inici » Cultura » L’Ajuntament presenta el llibre ‘Històries del nostre poble. Un passeig per la Callosa d’en Sarrià del segle XX’

L’Ajuntament presenta el llibre ‘Històries del nostre poble. Un passeig per la Callosa d’en Sarrià del segle XX’

| 2 octubre, 2017

(Fotos: Salvador Fotògraf)

Divendres passat es va presentar en la plaça del Llaurador davant nombrós públic el llibre ‘Històries del nostre poble. Un passeig per la Callosa d’en Sarrià del segle XX’. Es tracta d’un llibre compost per 24 articles escrits per 20 autors, en la seua majoria callosins o vinculats estretament amb el municipi, i que ha estat coordinat pels callosins Vicent Galiana i Cano i Emilio Marín Moreno.

 

L’acte de presentació va ser a càrrec de José Miguel Santacreu, catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat d’Alacant i autor del pròleg del llibre, així com de Vicent Galiana i Cano, Emilio Marín Moreno i altres autors. L’alcalde, Josep Saval, i el regidor de Cultura, Francesc Guardiola, van assistir a l’acte al costat de diferents membres de la Corporació Municipal.

 

Després de la presentació, es van signar exemplars i es va poder conversar amb els autors.

 

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria de Cultura i l’Agència de Promoció del Valencià (Aviva), ha editat 500 exemplars del llibre, que es posarà adquirir en la Casa de Cultura de Callosa d’en Sarrià a un preu de 12 euros.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.