• ca
  • es
Inici » Cultura » L’Ajuntament organitza un viatge cultural a Peníscola i Morella

L’Ajuntament organitza un viatge cultural a Peníscola i Morella

| 13 abril, 2018

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria de Cultura, ha organitzat un viatge cultural per a visitar les poblacions castellonenques de Peníscola i Morella els dies 15, 16 i 17 de juny. El preu del viatge és de 230 euros amb allotjament en hotel de 4 estels en règim de pensió completa i tot inclòs.

L’eixida del viatge serà el dia 15 de juny, a les 16.00 hores, en la parada d’autobusos d’Alsa amb destinació Peníscola, on en arribar a l’hotel es gaudirà d’un sopar i després de música i ball.

El dia 16 està programat el desdejuni en l’hotel i després es partirà a Morella per a visitar el seu nucli antic, els xicotets comerços, la catedral i les Gràcies de Sant Joan de Letrán. A continuació es gaudirà d’un esmorzar a Morella i després es tornarà a Peníscola, passant per Traiguera per a veure el Santuari de la Verge de la Salut. A continuació es tornarà a l’hotel per al sopar i la jornada conclourà amb música i ball.

El dia 17 està programat el desdejuni en l’hotel i després es visitarà Peníscola, en la qual es descobrirà el Castell del Papa Luna i el seu nucli antic. A continuació es tornarà a l’hotel per a l’esmorzar i després s’ha programat un passeig amb vaixell, després del qual es posarà fi al viatge amb el retorn a Callosa d’en Sarrià.

Els interessats podran inscriure’s en la Casa de Cultura (Tl. 96 5880946).

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.