• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament millora els accessos de les Fonts de l’Algar

L’Ajuntament millora els accessos de les Fonts de l’Algar

| 3 juny, 2016

03062016_escaleras_algar_callosa_0103062016_escaleras_algar_callosa_02

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la Regidoria de Turisme, ha escomés una millora en els accessos de les Fonts de l’Algar amb la instal·lació de dues escales, una en l’entrada principal i una altra en la zona alta del recorregut on se situa la presa.

 

El regidor de Turisme, Alfonso Puigcerver, ha detallat que s’ha habilitat un nou accés a les Fonts de l’Algar mitjançant la instal·lació d’una escala que comunica amb la taquilla, amb l’objectiu de “evitar aglomeracions en l’entrada principal, ja que en temporada alta en ocasions es formen llargues cues per a accedir a aquest paratge natural amb la incomoditat que açò comporta als visitants”.

 

D’altra banda, l’edil ha informat que s’ha substituït l’antiga escala situada en la zona alta de les fonts, al costat de la presa, per una altra més ampla i que redueix el pendent que presentava l’anterior. A més la nova escala té els seus esglaons de  ‘tramex’, és a dir, de reixeta metàl·lica antilliscant per a evitar l’acumulació d’aigua i fang. “A través d’aquesta actuació es millorarà l’accessibilitat i la seguretat dels usuaris en aquesta zona del recorregut”, ha assenyalat l’edil.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Turisme

Los comentarios están cerrados.