• ca
  • es
Inici » Cultura » L’Ajuntament lliura els premis als guanyadors del Concurs de Dibuix ‘La meua Biblioteca’

L’Ajuntament lliura els premis als guanyadors del Concurs de Dibuix ‘La meua Biblioteca’

| 24 març, 2016

 


premiados premiados_02El concurs literari que porta el mateix nom amplia el termini per a presentar treballs fins al pròxim 15 d’abril

La regidoria de Cultura de Callosa d’en Sarrià va fer lliurament ahir dels premis als escolars de Primària guanyadors del Concurs de Dibuix ‘La meua Biblioteca’ en un acte que va tenir lloc a la Biblioteca Municipal.

 

Els guanyadors del concurs, que s’ha celebrat amb motiu del 50 aniversari de la Biblioteca Municipal entre els escolars de 1r a 4t de Primària de Callosa, són els següents: En primera categoria (1r i 2n de Primària), el primer premi, consistent en un xec valorat en 100 euros bescanviable per material escolar en papereries i llibreries de Callosa, ha recaigut en Andreu Picón. Amb el segon premi, consistent en un xec valorat en 50 euros, s’han alçat amb un empat Aleix Montiel i Pau Muñoz.

 

En segona categoria (3r i 4t de Primària), el primer premi d’un xec valorat igualment en 100 euros ha sigut per a Sara Martínez, i el segon premi d’un xec valorat en 50 euros ha sigut per a Alba Reche.

 

El regidor de Cultura, Francesc Guardiola, va estar present en el lliurament de premis i va felicitar en persona a tots els premiats.

 

Concurs literari ‘La meua Biblioteca’

Sota el mateix títol, ‘La meua Biblioteca’, la regidoria de Cultura ha organitzat un altre concurs dirigit a alumnes de 5é i 6é de Primària, però en aquesta ocasió serà un concurs literari. Els interessats a participar encara poden lliurar els seus treballs en la Casa de Cultura, ja que el termini s’ha ampliat fins al pròxim 15 d’abril.

 

El tema del certamen és el mateix: ‘La meua Biblioteca’. La presentació de l’obra serà en DIN A4, en valencià o castellà, amb un màxim de 3 folis a una cara. L’obra es lliurarà amb un pseudònim i en companyia d’un sobre (amb el pseudònim escrit en la part de fora) i en el seu interior estaran les dades de l’autor (nom i cognoms), edat, curs, col·legi, adreça i telèfon de contacte.

 

El Concurs literari, tindrà també un primer premi que consistirà en un xec per valor de 100 euros bescanviable per material escolar en papereries i llibreries de Callosa, un segon premis per valor de 50 euros i dos premis finalistes per valor de 25 euros cadascun.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Cultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.