• ca
  • es
Inici » Agricultura » L’Ajuntament lamenta que el Govern Central no rectifique i deixe fora de la rebaixa de l’IRPF al nispro de Callosa

L’Ajuntament lamenta que el Govern Central no rectifique i deixe fora de la rebaixa de l’IRPF al nispro de Callosa

| 8 juny, 2016

08062016_níspero_cooperativa

L’equip de govern de Callosa d’en Sarrià ha lamentat que el Govern Central no haja rectificat perquè tots els productors de nispro de la comarca de la Marina Baixa siguen inclosos en les deduccions de l’IRPF motivades per les pèrdues que va provocar la sequera en la campanya de l’any passat.

 

L’alcalde de la localitat, Josep Saval, ha recordat al Ministeri d’Hisenda que “Callosa d’en Sarrià és el principal poble productor de nyespros d’Espanya” i ha insistit que “no té cap lògica que municipis veïns com Altea i Tàrbena sí que es beneficien amb aquestes bonificacions i s’excloguen a la resta, que per la seua proximitat han patit les mateixes inclemències meteorològiques”.

 

El primer edil ha realitzat aquestes declaracions davant la rectificació del Govern d’Espanya en el cas de les cireres. Una esmena a l’ordre ministerial que “es queda curta i continua sense donar solució al conjunt de cultius afectats per la sequera i els colps de calor de 2015”, ja que manté fora de les deduccions a altres productors tant de la cirera, com del raïm i del nispro.

 

Per tot açò, el primer edil ha tornat a reivindicar la inclusió del nispro de Callosa d’en Sarrià en l’ordre ministerial perquè aquest cultiu es beneficie de la rebaixa de l’IRPF. Igualment ha reclamat una vegada més “una rebaixa permanent de l’IRPF que el situe en el 0,13% perquè no s’haja de sol·licitar cada any”, tal com han subscrit, a través d’un document remés a Subdelegació de Govern, totes les entitats i els organismes pertanyents al sector del nispro de la comarca de la Marina Baixa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Agricultura, Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.