• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament invertirà més de 77.000 euros en el projecte de reparació del Camí de la Casilla

L’Ajuntament invertirà més de 77.000 euros en el projecte de reparació del Camí de la Casilla

| 31 agost, 2017

*El temporal de pluges del passat mes de gener va provocar l’enfonsament del vial i el trencament de la xarxa d’aigua i enllumenat públic

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià invertirà un total de 77.687,90 euros en la reparació i consolidació del Camí de la Casilla que es va enfonsar com a conseqüència de les fortes pluges patides durant el passat mes de gener.

 

El despreniment de terres en el terraplè provoque el tall de la CV 715 que es troba a una cota inferior. En l’actualitat existeix únicament un dels dos carrils de servei en condicions i en el cas de continuar els despreniments comportaria el tall total del vial, el tall de la CV 715 i uns danys molt superiors.

 

L’enfonsament del carrer va provocar també el trencament de les xarxes d’aigua potable, la xarxa de reg i la xarxa d’enllumenat públic. L’Ajuntament va reposar aquests serveis de forma provisional i a través d’aquest projecte els donarà una solució definitiva.

 

La primera actuació que contempla el projecte és la corresponent a l’estabilitat del carrer amb la retirada dels elements i terres que s’han lliscat i l’execució d’un mur de contenció amb material drenant i la compactació del mateix fins a la cota d’acabat. Es procedirà a la reposició de les canalitzacions de serveis afectades d’aigua potable i de reg per degoteig i s’executaran els acabats d’asfalt i voreres que s’han vist afectats.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.