• ca
  • es
Inici » Educació » L’Ajuntament inverteix més de 36.500 euros en millores en els centres educatius per a donar la benvinguda al nou curs escolar

L’Ajuntament inverteix més de 36.500 euros en millores en els centres educatius per a donar la benvinguda al nou curs escolar

| 13 setembre, 2017

*La regidora d’Educació ha visitat hui els centres per a repartir les agendes escolars

L’edil d’Educació, Estela Menaches, ha visitat hui els dos col·legis públics del municipi, el CEIP Mirantbó i el CEIP Bernat de Sarrià, per a donar la benvinguda als escolars i repartir les agendes que utilitzaran els alumnes durant tot el curs, les quals subvenciona l’Ajuntament.

 

Així mateix, Menaches ha comprovat les millores que l’Ajuntament ha executat durant les vacances d’estiu en els dos centres públics d’Infantil i Primària, així com en l’Escola Infantil Municipal, amb un pressupost total de 36.500 euros.

 

En concret, en el col·legi Mirantbó s’ha reformat íntegrament el bany d’Infantil, s’han reparat alguns elements en la cuina del menjador, s’han canviat els embornals de la teulada, s’han pintat els passadissos de l’edifici, la graderia del pati d’Infantil, la paret d’entrada i la rampa. També s’han canviat les bombetes dels passadissos per bombetes led de baix consum, s’ha instal·lat un temporitzador per a les llums dels banys, s’han reparat els jocs del pati d’Infantil i s’ha impermeabilitzat les terrasses.

 

En el col·legi Bernat de Sarrià s’han impermeabilitzat les terrasses que van patir importants filtracions durant el temporal de pluges del passat mes de gener, s’ha reparat la tanca del pati, i s’han realitzat treballs de pintura en sis aules i en el sòl de jocs del pati d’Infantil.

 

Finalment, en el La Escola Municipal Infantil s’han impermeabilitzat les terrasses i s’han pintat les aules, l’entrada i dormitoris.

 

Estela Menaches ha assenyalat que “són millores que els centres han demandat i que, encara que algunes són de manteniment, unes altres eren d’urgent necessitat com són el bany nou d’Infantil en el Mirantbó i la impermeabilització de terrasses, sobretot en el Bernat, amb la finalitat de no tornar a patir els problemes que vam tenir durant el temporal de pluges de gener i garantir així plenament la seguretat dels escolars i de les instal·lacions”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.