• ca
  • es
Inici » Educació » L’Ajuntament inverteix 6.776 euros a reparar els murs dels dos patis del CEIP Bernat de Sarrià

L’Ajuntament inverteix 6.776 euros a reparar els murs dels dos patis del CEIP Bernat de Sarrià

| 9 gener, 2017

09012017_obras_colegio_bernat_sarria_0109012017_obras_colegio_bernat_sarria_02

*La regidoria d’Educació dóna resposta a una petició de la direcció del centre amb la qual es garanteix la plena seguretat dels escolars

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha invertit un total de 6.776 euros en la reparació dels murs que envolten els dos patis del col·legi públic Bernat de Sarrià. Les obres s’han dut a terme durant el període vacacional de Nadal i hui els escolars han reprès les classes amb els treballs ja finalitzats.

 

La regidora d’Educació, Estela Menaches, ha visitat aquest matí el centre educatiu per a supervisar l’actuació que “dóna resposta a una reivindicació que la direcció del centre realitzava des de fa molts anys per a garantir la plena seguretat dels escolars”, ha manifestat l’edil.

 

L’actuació ha consistit en la reparació i sanejament de l’armadura dels murs, tant del pati d’Infantil com de Primària, que es trobava en estat de corrosió, provocant la seua expansió i, per tant, que l’armadura de ferro es quedara en molts punts al descobert. Per a açò, s’han picat i sanejat les parts deteriorades, s’ha aplicat anticorrosiu i s’han arrebossat i pintat les parets dels murs.

 

El cost de l’obra estava consignat en la partida de manteniment de col·legis del pressupost municipal.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.