• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament inicia un pla de neteja i repintat dels carrers del municipi

L’Ajuntament inicia un pla de neteja i repintat dels carrers del municipi

| 19 maig, 2016

10052016_repintado_calles_02

Les regidories de Serveis Tècnics i Trànsit s’han coordinat per a iniciar un pla de neteja a fons en els carrers de la localitat. El pla, que va arrancar ahir, es durà a terme els dimecres i els divendres. Per a açò s’han dividit els carrers en diferents sectors i aniran alternant-se els vials per a minimitzar les molèsties als veïns, ja que durant el temps que duren els treballs estarà prohibit l’aparcament. No obstant açò, des de l’Ajuntament s’instal·larà amb 48 hores d’antelació la senyalització corresponent per a informar els ciutadans de la prohibició.

 

Des de les regidories implicades s’estima que en unes quatre setmanes s’hauran completat els treballs de neteja en tots els sectors.

 

La neteja es durà a terme mitjançant l’agranadora en els vials i s’aprofitarà també per a intervenir amb la karcher en les voreres. Aquesta actuació s’acompanyarà del repintat de la senyalització de trànsit dels vials, així com de la substitució de la senyalització horitzontal en els carrers que siga necessari per la deterioració que mostren els actuals.

 

Ahir, 18 de maig, es va intervenir en els carrers Ramón y Cajal, Falset, l’Atzúvia i Cándido Guardiola. Demà, 20 de maig, s’actuarà en els carrers Rafael Couchoud, Abdet i Plaça Abdet. Dimecres 25 de maig serà el torn dels vials Cervantes, Sant Isidre i Grava-Germanies. Divendres 27 de maig es continuarà en Hort del Senyor i carrer del Castell de Guadalest (Zona Dia). Dimecres 1 de juny seran els carrers Álvarez Entrena, Fonteta i La Font–Canterers. Divendres 3 de juny s’intervindrà en els carrers Barceloneta, Ausiàs March, el Grifo, Barranc dels Xorros i Travessies i Pisos rojos.  Dimecres 8 de juny es continuarà per Racó ambulatori, Mare Amàlia, Titànic i Ctra. Alcoi. Finalment, divendres 10 de juny començaran els treballs en els carrers Clara dels Pobres, Jaume Roig, Crta. Alcoi i Aixarà.

 

Des de l’Ajuntament s’han demanat disculpes als veïns per les molèsties que es puguen ocasionar quant al trànsit. No obstant açò, s’ha recordat que els treballs redundaran en el benefici comú de tots els ciutadans, atés que l’objectiu últim és el de mantenir el poble net i amb una senyalització de trànsit adequada per a la seguretat de tots.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Serveis Tècnics, Trànsit

Los comentarios están cerrados.