• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament i la clínica veterinària de Callosa engeguen la Campanya de Vacunació Antiràbica 2016

L’Ajuntament i la clínica veterinària de Callosa engeguen la Campanya de Vacunació Antiràbica 2016

| 23 febrer, 2016

 

La regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, en col·laboració amb la Clínica Veterinària ‘Reubel’, van a engegar la Campanya de Vacunació Antiràbica 2016 en el municipi, d’acord amb la normativa de la Conselleria d’Agricultura i Pesca en la qual s’estableix l’obligatorietat de la vacunació antiràbica dels gossos.

L’edil de Sanitat, Rosa Mari Savall, ha explicat que, “malgrat que la vacuna es pot administrar durant tot l’any, s’estableix un període per a desenvolupar aquesta campanya que tindrà com a al·licient descomptes importants per als propietaris de les mascotes”.

Així, la campanya es desenvoluparà des del dia 1 de març fins al 30 d’abril tots dos inclosos, on les persones interessades, podran acudir amb les seues mascotes a la Clínica Veterinària de la localitat per a vacunar-les contra la ràbia. El preu estipulat durant aquest període de la campanya serà de 20 euros.

Savall ha recordat que, encara que la recomanació sanitària és que la vacuna antiràbica siga aplicada amb periodicitat anual, la reglamentació actual estableix l’obligatorietat en els gossos amb una periodicitat bianual, quan ja tenen antecedent de vacunació als tres mesos i a l’any de vida, per la qual cosa solament estan obligats a fer-ho aquells gossos que són majors de tres mesos i a més no van ser vacunats durant l’any 2015.

Implantació microxip i passaport

D’altra banda, la campanya inclou també la implantació del microxip d’identificació obligatori i l’expedició del passaport. El preu establit serà de 35.50 euros. En el cas que el propietari de l’animal vacune i implante el microxip a la seua mascota el preu serà de 55.50 euros.

Segons ha assenyalat l’edil de Sanitat “l’objectiu d’aquesta campanya és mantenir un efectiu control i prevenció de la malaltia de la ràbia, així com un control en la identificació dels animals de companyia per a la localització dels seus propietaris en cas d’extraviament o qualsevol tipus d’incident amb la seua mascota”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.