• ca
  • es
Inici » Educació » L’Ajuntament habilita un pàrquing gratuït en la Partida Mirantbò

L’Ajuntament habilita un pàrquing gratuït en la Partida Mirantbò

| 10 febrer, 2016

Des de demà dijous, 11 de febrer, els ciutadans disposaran d’un nou aparcament públic gratuït situat en la Partida Mirantbò. La regidoria de Trànsit, que dirigeix Mª Luz Puigcerver, ha habilitat aquest pàrquing amb una capacitat de 25 places amb la finalitat de facilitar l’estacionament als usuaris dels centres educatius i de la residència de la tercera edat, situats en aquesta zona.

La parcel·la, de titularitat municipal, funcionava com a magatzem de material d’obra i ara s’ha netejat i condicionat com a pàrquing, reservant un xicotet espai per a guardar els útils d’obra. L’aparcament romandrà obert les 24 hores.

Així mateix, a partir de les 08:00 hores de demà dijous, dia 11 de febrer, quedarà prohibit l’estacionament en el carrer Ausiàs March amb motiu de la nova senyalització vial, que converteix a aquest carrer en un vial de doble sentit.

L’edil de l’àrea ha explicat que les noves mesures escomeses responen a una petició veïnal i dels mateixos usuaris dels centres situats en aquesta partida, ja que “en hora punta aquests vials es converteixen en un coll de botella, a causa de la gran afluència de vehicles i la demanda d’aparcament que existeix com a conseqüència dels pares que van a deixar els seus fills al col·legi”. Per tant, amb aquesta actuació “descongestionarem el trànsit i donarem resposta a la demanda d’aparcament que fins ara també dificultava la fluïdesa del trànsit en la zona”.

10022016_parking_01

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Tags:

Category: Educació, Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.