• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament finalitza les obres de reparació i consolidació del Camí de la Casilla

L’Ajuntament finalitza les obres de reparació i consolidació del Camí de la Casilla

| 10 abril, 2018

Ja han finalitzat les obres de reparació i consolidació del Camí de la Casilla, afectat pel temporal de pluges de 2017. El vial va patir un important corriment de terres que va provocar fins i tot el trencament de la xarxa d’aigua.

Els treballs realitzats han consistit en la restauració del camí amb l’execució d’un mur de contenció, la neteja del barranc adjacent i l’eliminació d’elements i terres que es van lliscar amb l’enfonsament del vial.

A més del mur de contenció que donarà estabilitat al vial, s’han reparat les xarxes d’aigua potable i reg. Uns serveis que l’Ajuntament va reposar de forma provisional, però que necessitaven d’una solució definitiva. Al mateix temps s’ha executat una vorera i s’ha col·locat una barana per a aportar una major seguretat al vial.

Des de l’Ajuntament s’ha destacat la importància de realitzar aquesta obra, ja que es tracta d’un carrer molt transitat i, per açò, s’ha eixamplat per a evitar els perills en el trànsit de vehicles.

El projecte té un cost total de 77.687,90 euros i des del Consistori s’ha sol·licitat al Ministeri d’Hisenda i Administracions Públiques una ajuda del 50% dins de la convocatòria de subvencions d’aquest organisme, que tenen com a finalitat la reparació o restitució d’infraestructures de titularitat municipal, conseqüència de catàstrofes naturals.

La regidora d’Urbanisme, Lumi Puigcerver, ha informat que s’intentarà arreglar el vial fins a la carretera principal amb la qual comunica.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Urbanisme Estratègic

Los comentarios están cerrados.