• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania per a recaptar propostes d’homenatjats per a l’acte del 9 d’octubre

L’Ajuntament fa una crida a la ciutadania per a recaptar propostes d’homenatjats per a l’acte del 9 d’octubre

| 23 setembre, 2016

Escudo_callosa_vertical

*La Corporació Municipal celebrarà un ple el pròxim 7 d’octubre en el qual es reconeixerà els callosins destacats el 2016

Amb motiu del 9 d’octubre, festa de la Comunitat Valenciana, Callosa d’en Sarrià celebrarà com cada any un ple extraordinari per a homenatjar els callosins i les callosines que han destacat durant l’any en curs en diferents activitats i àmbits.

 

Enguany en coincidir el 9 d’octubre amb el diumenge de festes de Moros i Cristians en Callosa, el Ple s’avançarà al 7 d’octubre.

 

Amb la finalitat de donar una major participació a la ciutadania, la Corporació Municipal ha fet una crida perquè els propis veïns de la localitat proposen els homenatjats. Els suggeriments es podran registrar fins al pròxim 30 de setembre en l’Ajuntament de Callosa. Als homenatjats se’ls farà lliurament en el Ple d’una medalla corporativa del poble de Callosa d’en Sarrià com a reconeixement.

 

El Ple extraordinari serà a les 18.30 hores a la Casa de Cultura i el lliurament de medalles es realitzarà a continuació a la plaça d’Espanya. A més, s’organitzarà una xicoteta festa amb actuacions musicals.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.