• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament expedirà targetes per a facilitar als vehicles comercials l’ús de les zones de càrrega i descàrrega

L’Ajuntament expedirà targetes per a facilitar als vehicles comercials l’ús de les zones de càrrega i descàrrega

| 4 maig, 2017

Ja està en vigor la modificació de l’ordenança municipal de trànsit per la qual l’Ajuntament expedirà targetes per a vehicles autoritzats al transport i que per les seues característiques (menys de 2.000 kgs.) no tenen possibilitat d’obtenir la targeta corresponent. Els vehicles hauran de tenir característiques comercials i/o de transport mixt, de dos seients, i l’activitat dels quals, tota o en part, es desenvolupe en el seu terme municipal. Els vehicles turisme no entrarien en aquesta definició.

 

Per a la concessió d’aquesta targeta haurà d’aportar-se la següent documentació en l’ajuntament:

 

Particulars: Document acreditatiu com a titular de comerç, permís de circulació del vehicle, ITV en vigor, impost municipal de circulació del vehicle, si s’abona en un altre municipi i assegurança en vigor del vehicle.

 

Comerços o empreses: Document acreditatiu com a titular de comerç, permís de circulació del vehicle, ITV en vigor, impost municipal de vehicles de tracció mecànica, si és d’un altre municipi i assegurança en vigor del vehicle.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Trànsit

Los comentarios están cerrados.