• ca
  • es
Inici » Aigua » L’Ajuntament escomet la neteja i desinfecció dels dipòsits d’aigua municipals i diverses xarxes de sanejament

L’Ajuntament escomet la neteja i desinfecció dels dipòsits d’aigua municipals i diverses xarxes de sanejament

| 19 juny, 2018

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià està escometent, a través d’una empresa especialitzada, treballs de neteja i desinfecció de diversos dipòsits d’aigua municipals, així com de diferents xarxes de sanejament de titularitat municipal.

 

En concret ja s’han realitzat els treballs de neteja i desinfecció en el dipòsit número 1 (1A i 1B) que subministra aigua a la part baixa del poble, així com en el dipòsit número 2 que subministra a l’extraradi. Els treballs continuaran a partir del dia 22 de juny en el dipòsit número 6 (Almedia) i a partir del dia 28 de juny en el dipòsit número 7 (Santa Clara). Aquesta actuació és bianual, per la qual cosa en 2017 es va intervenir en els dipòsits 4 i 5 i a la fi de 2016 es va actuar en el dipòsit número 3, estant prevista una nova intervenció en els tres dipòsits en 2019.

 

L’actuació consisteix en el buidant d’aigua dels dipòsits i posterior neteja i desincrustació de les parets i fons del got, aplicació d’un producte desinfectant i finalment ompliment del got.

 

De la mateixa manera es procedirà a la neteja, desinfecció i anàlisi de les xarxes sanitàries de l’Escola Infantil Municipal, col·legi Bernat de Sarrià, edifici d’Infantil del Bernat de Sarrià situat en la de la plaça del Llaurador, col·legi Mirantbò i local de serveis tècnics. La neteja de la xarxa sanitària del Poliesportiu Municipal ja s’ha executat i a partir del dia 25 de juny es realitzarà la del local de serveis tècnics. En les xarxes dels centres educatius s’executarà l’actuació una vegada finalitze el període lectiu.

 

Així mateix, a partir del 26 de juny es començarà la neteja i desinfecció del reg per aspersió en la plaça del Llaurador, el parc ‘Titanic’ i el parc de l’Hort del Senyor. Ja partir del 29 de juny s’escometran els treballs en les fonts ornamentals del municipi.

 

La neteja, desinfecció i anàlisi de les xarxes sanitàries citades, així com de les fonts ornamentals i reg per aspersió es realitza sempre amb caràcter anual, a part de les anàlisis de l’aigua que es realitzen de forma ordinària diàriament, quinzenalment i mensualment.

 

A través d’aquestes actuacions l’Ajuntament manté sempre la qualitat de l’aigua que se subministra al municipi a nivells òptims i adequats.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Aigua, Notícies, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.