• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament endreça els monuments de la Memòria Històrica després dels actes vandàlics de fa una setmana

L’Ajuntament endreça els monuments de la Memòria Històrica després dels actes vandàlics de fa una setmana

| 11 abril, 2016

11042016_SSTT_Memoria_historica_02_callosa11042016_SST_Memoria_historica_03_callosaL’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, a través de la regidoria de Serveis Tècnics, ha endreçat els monuments de la Memòria Històrica del cementeri municipal, després dels actes vandàlics patits fa una setmana, amb els quals es va intentar boicotejar l’acte d’homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i la repressió franquista que va tenir lloc diumenge passat.

 

Els treballs han consistit en la neteja de les pintades amb les quals van aparéixer els quatre monòlits que l’Associació per a la Recuperació de la Memòria Històrica de Callosa havia adquirit per a la celebració de l’acte commemoratiu, així com el sòl del recinte. L’actuació l’ha dut a terme una empresa especialitzada en el manteniment de monuments. El cost dels treballs de neteja ascendeix a 730 euros.

 

El regidor de Serveis Tècnics, Alfonso Puigcerver, ha assenyalat que “en tractar-se el cementeri d’una instal·lació municipal, l’Ajuntament ha corregut amb el cost dels treballs realitzats” i ha aprofitat per a tornar a manifestar en nom de tot l’equip de govern la seua “repulsa davant uns actes propis de delinqüents organitzats que demostren una enorme intolerància i que atempten contra els valors democràtics”.

 

Malgrat el sabotatge, l’homenatge finalment es va celebrar i hi van assistir desenes de persones, entre les quals van destacar representants polítics que es van sumar a la condemna d’uns actes vandàlics, l’autoria dels quals continua sota recerca policial.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Notícies, Sense Categoria, Serveis Tècnics

Los comentarios están cerrados.