• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament eleva a Plenari assumir la direcció d’obra del futur Edifici Polifuncional per a agilitar l’execució del projecte

L’Ajuntament eleva a Plenari assumir la direcció d’obra del futur Edifici Polifuncional per a agilitar l’execució del projecte

| 17 gener, 2017

17012017_edificio_polifuncional

*La nova infraestructura està inclosa en el Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de Competència Municipal 2014-2015

L’equip de govern de Callosa d’en Sarrià (format per Compromís i PSOE) elevarà al pròxim plenari ordinari, que se celebrarà el 27 de gener, una proposta perquè l’Ajuntament assumisca de forma directa la direcció d’obra del futur Edifici Polifuncional projectat en la Partida Peita.

 

Segons han explicat l’alcalde, Josep Saval, i el primer tinent d’alcalde, Alfonso Puigcerver, la proposta té com a objectiu “agilitar l’execució del projecte davant la necessitat d’espais públics que presenta Callosa d’en Sarrià per a donar servei als seus ciutadans”.

 

El projecte es va presentar l’any 2014 a la Diputació d’Alacant dins del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de Competència Municipal 2014-2015. No obstant açò, “continua en l’aire sense indicis que puga materialitzar-se en un termini raonable de temps”, ha asseverat Saval.

 

El primer edil ha afirmat que “si l’Ajuntament assumeix la direcció d’obra i la Diputació compleix pressupostàriament amb el projecte, podria iniciar-se l’execució de la nova infraestructura a la fi del pròxim mes d’octubre i, si tot marxa segons el previst, en 2018 els callosins podríem disposar per fi d’aquest nou espai”.

 

L’obra té un pressupost total de 449.500, dels quals la Diputació subvencionaria 359.600 euros, i els 89.900 euros restants serien a càrrec de l’Ajuntament, als quals caldria afegir el cost addicional de la direcció d’obra que s’estima entre els 15.000 i 20.000 euros aproximadament.

 

El futur Edifici Polifuncional, situat en la partida Peita, disposarà tres plantes d’uns 180 metres quadrats en cadaescuna d’elles. “Aquesta nova infraestructura donaria resposta a l’activitat cultural que es desenvolupa en l’actualitat en la Casa de Cultura, que s’ha quedat xicoteta, i podria albergar a diferents associacions del municipi”, ha assenyalat l’alcalde. Així mateix, Saval ha indicat que “el Casal Jove podria també tenir el seu espai sense necessitat d’haver de pagar el lloguer d’un local. D’altra banda, -ha afegit el primer edil- es podria estudiar la reubicació de la Policia Local que en l’actualitat es troba en un local en la Plaça d’Espanya amb una difícil accessibilitat”. “Són moltes les possibilitats que ens obriria el poder disposar d’un edifici polifuncional com el projectat, amb el qual es resoldria en part l’important problema d’espais públics que tenim en Callosa”, ha conclòs.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.