• ca
  • es
Inici » Agricultura » L’Ajuntament demana agilitat a Hisenda per incloure en la rebaixa de l’IRPF del nispro a Callosa d’en Sarrià

L’Ajuntament demana agilitat a Hisenda per incloure en la rebaixa de l’IRPF del nispro a Callosa d’en Sarrià

| 19 juliol, 2016

08062016_níspero_cooperativa

La regidora d’Agricultura, Lumi Puigcerver, ha demanat “agilitat” per incloure en la rebaixa de l’IRPF del nispro al municipi de Callosa d’en Sarrià, davant del reconeixement per part de la Subdelegació del Govern a Alacant de l’error comés en no incloure a aquest municipi i a la resta de productors de la Martina Baixa en les bonificacions pels efectes de la sequera de l’any 2015.

L’edil callosina veu amb bons ulls el reconeixement de l’error plasmat en l’escrit que la Subdelegació del Govern a Alacant ha remés a l’Ajuntament i a la resta d’entitats pertanyents al sector del nispro de la Marina Baixa. No obstant això, considera que “s’han d’adoptar com més prompte millor les mesures oportunes per a esmenar l’error que incloïa en l’orde ministerial a localitats com Altea i Tàrbena i deixava fora de forma incomprensible a localitats veïnes que han patit les mateixes inclemències meteorològiques amb la consegüent discriminació”.

Davant d’aquesta situació, Lumi Puigcerver ha exigit al Ministeri d’Hisenda que es tinga en compte en aquestes bonificacions a “la unitat de producció per poder incloure a tots els municipis productors de nispros sense tornar a cometre greuges comparatius entre ells”.

Així mateix, la regidora ha tornat a reivindicar “una rebaixa permanent de l’IRPF que ho situe en el 0,13% perquè no s’haja de sol·licitar cada any”.

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Agricultura, Notícies

Los comentarios están cerrados.