• ca
  • es
Inici » Educació » L’Ajuntament de Callosa destina 10.000 euros a l’ajuda al transport d’estudiants universitaris i de Cicle Formatius

L’Ajuntament de Callosa destina 10.000 euros a l’ajuda al transport d’estudiants universitaris i de Cicle Formatius

| 28 març, 2017

El termini per a presentar sol·licituds serà del 29 de març al 28 d’abril

La regidoria d’Educació, que dirigeix l’edil Estela Menaches, destinarà un total de 10.000 euros per a ajudes al transport d’estudiants universitaris o Cicles Formatius reglats. Les ajudes estan dirigides a aquells alumnes que estiguen empadronats a Callosa d’en Sarrià i que cursen els seus estudis fora del municipi.

Les sol·licituds a emplenar es podran descarregar a través de la web municipal, www.callosa.es. Així mateix, al costat de la sol·licitud, s’haurà d’aportar justificant actualitzat d’estudis i fotocòpia amb el número de compte bancari a nom del sol·licitant (IBAN).

Les sol·licituds i la documentació requerida s’hauran de presentar en l’Oficina Tècnica, (Plaça d’Espanya, 14. Planta baixa) del 29 de març al 28 d’abril de 2017.

Després de l’aportació de la sol·licitud i la documentació acreditativa, l’Ajuntament procedirà a resoldre i consignar la quantia econòmica a percebre per cada alumne. Només es rebrà una ajuda per persona, independentment que es realitzen diferents estudis.

 

Descarregar formulari

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.