• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià participa en el I Encuentro ‘Porteando en familia. Caminando juntos’

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià participa en el I Encuentro ‘Porteando en familia. Caminando juntos’

| 1 desembre, 2017

Les matrones d’Atenció Primària de la Marina Baixa han organitzat, en col·laboració amb el Centre de Salut Pública i els ajuntaments de l’Alfàs del Pi, Altea, Benidorm i Callosa d’en Sarrià, el I Encuentro ‘Porteando en familia. Caminando juntos’, que tindrà lloc demà dissabte, 2 de desembre, a les 10.30 hores, en la ruta al Faro de l’Albir.

 

Aquesta trobada naix amb l’objectiu de promoure la parentalitat positiva, recolzar la lactància materna i la criança amb inclinació i fomentar el porteo ergonòmic. Una iniciativa amb la qual es pretén impulsar la creació i consolidació de grups de suport i lactància, propiciant un espai de trobada informal que facilite la comunicació i la connexió entre les famílies i els professionals sanitaris.

 

Aquesta primera trobada ‘Porteando en familia. Caminando juntos’ compta amb el suport d’organitzacions com AmamaLuna, Criar·te Marina Baixa y Trobarte Espai Creatiu, entitats que creuen en la criança basada en el respecte, la inclinació i l’empatia.

 

Des de la Regidoria de Sanitat de Callosa d’en Sarrià, l’edil Rosa Mari Savall, ha convidat a totes les famílies de Callosa i de la comarca a participar en aquesta trobada, que suposa una excel·lent oportunitat per a estrènyer llaços amb les matrones i professionals sanitaris de la Marina Baixa.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.