• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià condemna l’assetjament ultradretà contra Mónica Oltra

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià condemna l’assetjament ultradretà contra Mónica Oltra

| 27 octubre, 2017

*La condemna es va aprovar ahir per unanimitat en el Ple al costat d’una altra moció per a recolzar als Cossos de Seguretat de l’Estat

El Ple Municipal celebrat ahir va aprovar per unanimitat una moció del grup municipal Compromís, per la qual es condemna l’assetjament al qual va ser sotmesa la vicepresidenta del Govern Valencià, Mònica Oltra, en el seu domicili la nit del passat 18 d’octubre per part d’un grup d’extrema dreta de caràcter feixista.

 

Així doncs, a través d’aquesta moció, s’ha condemnat enèrgicament les accions i les amenaces d’aquest grup radical d’extrema dreta, així com les accions violentes que s’han produït en els últims dies per grups amb aquest mateix perfil. Igualment s’ha condemnat qualsevol tipus d’expressió política que alimente l’odi i la violència.

 

D’altra banda, també per unanimitat es va aprovar ahir una moció presentada pel grup municipal Popular, per la qual es mostra el suport de la Corporació Municipal a les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat com a garantia de l’Estat de Dret.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.