• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament convoca una assemblea popular per a abordar el canvi de nom d’un carrer franquista

L’Ajuntament convoca una assemblea popular per a abordar el canvi de nom d’un carrer franquista

| 5 febrer, 2018

*En compliment de la Llei de Memòria Històrica es proposa substituir el nom del carrer del General Álvarez Entrena per un altre que integre valors democràtics

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha convocat als veïns i veïnes del carrer del General Álvarez Entrena a una assemblea popular per a abordar el possible canvi de nomenclatura del vial en compliment de la Llei 52/2007 de Memòria Històrica, per la qual s’eliminaran de la llista de carrers aquells noms que enalteixen el règim franquista.

 

Des del consistori s’han remès cartes als veïns i veïnes d’aquest carrer informant-los de la convocatòria de l’assemblea que se celebrarà divendres que ve, 23 de febrer, a les 19.30 hores, en la Sala d’Estudis de la Biblioteca Municipal l’Espill. L’objectiu que es persegueix és el de fer partícips als veïns perquè siguen ells mateixos els que aporten idees i suggeriments per a renomenar el vial que exalta la figura del General Delfino Álvarez Entrena, militar al servei de les dictadures de Primo de Rivera i Franco.

 

Així, l’Ajuntament proposa la possible substitució de l’actual nom del carrer per un altre que integre valors democràtics, de convivència i respecte.

 

 

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.