• ca
  • es
Inici » Educació » L’Ajuntament beneficia, amb beques al transport, 103 estudiants universitaris i de Cicles Formatius

L’Ajuntament beneficia, amb beques al transport, 103 estudiants universitaris i de Cicles Formatius

| 25 maig, 2016

Estela_Menaches_concejal_Educación

*La llista d’alumnes beneficiaris es pot consultar en la web municipal

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià beneficiarà un total de 103 estudiants universitaris i de Cicles Formatius Reglats amb beques per al transport. La regidora de l’àrea, Estela Menaches, ha informat que l’equip de govern havia pressupostat 10.000 euros per a aquesta finalitat, per la qual cosa cada alumne rebrà 97,08 euros d’ajuda.

 

Menaches ha manifestat que “l’Educació és una prioritat per a aquest equip de govern i mostra d’açò és que hem multiplicat per quatre la partida pressupostària destinada a aquestes beques, que passa dels 2.500 euros pressupostats el 2015 amb l’últim govern del PP, als 10.000 euros d’enguany 2016”.

 

La llista amb els beneficiaris de les beques es podran consultar en la web municipal, www.callosa.es.

 

En total es van presentar en l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià 105 sol·licituds, de les quals tan sols s’han desestimat dues per no complir els requisits de la convocatòria. Així, s’han concedit ajudes a un total de 88 alumnes de Grau universitari i a un total de 15 alumnes de Cicles Formatius que cursen els seus estudis fora del municipi.

 

En les pròximes setmanes l’Ajuntament començarà a fer efectius els ingressos als beneficiaris.

 

Per a qualsevol reclamació o consulta els interessats poden acudir als baixos de l’Oficina Tècnica Municipal, situada en Plaça d’Espanya, 14, o contactar a través de l’e-mail jcecallosa@gmail.com o al telèfon: 965 88 62 79.

 

Llistat alumnes beneficiaris ajuda transport univ.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Educació, Notícies

Los comentarios están cerrados.