• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament aprova en Ple assumir la direcció d’obra del futur Edifici Polifuncional per a agilitzar l’execució del projecte

L’Ajuntament aprova en Ple assumir la direcció d’obra del futur Edifici Polifuncional per a agilitzar l’execució del projecte

| 27 gener, 2017

Escudo_callosa_vertical

*La nova infraestructura està inclosa en el Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de Competència Municipal 2014-2015

Callosa d’en Sarrià va aprovar ahir en Ple amb els vots favorables de l’equip de govern (Compromís i PSOE) una proposta per la qual l’Ajuntament assumirà de forma directa la direcció d’obra del futur Edifici Polifuncional projectat en la Partida Peita.

 

La proposta té com a objectiu agilitzar l’execució del projecte davant la necessitat d’espais públics que presenta Callosa d’en Sarrià per a donar servei als seus ciutadans.

 

El projecte es va presentar l’any 2014 a la Diputació d’Alacant dins del Pla Provincial de Cooperació a les Obres i Serveis de Competència Municipal 2014-2015. No obstant açò, “continua en l’aire sense aspectes que puga materialitzar-se en un termini de temps raonable”, ha asseverat l’alcalde, Josep Saval. És per açò que l’Ajuntament ha fet un pas al capdavant amb aquesta mesura, amb la finalitat de que la Diputació complisca pressupostàriament amb el projecte, i puga iniciar-se l’execució de la nova infraestructura a la fi del pròxim mes d’octubre. Així doncs, si tot marxa segons el previst, el 2018 els callosins podrien disposar per fi d’aquest nou espai municipal.

 

L’obra té un pressupost total de 449.500, dels quals la Diputació subvencionaria 359.600 euros, i els 89.900 euros restants serien a càrrec de l’Ajuntament, als quals caldria afegir el cost addicional de la direcció d’obra que s’estima entre els 15.000 i 20.000 euros aproximadament.

 

El futur Edifici Polifuncional, situat en la partida Peita, disposarà de tres plantes d’uns 180 metres quadrats cadascuna d’estes. “Aquesta nova infraestructura donaria resposta a l’activitat cultural que es desenvolupa en l’actualitat en la Casa de Cultura, que s’ha quedat xicoteta, i podria albergar a diferents associacions del municipi”, ha assenyalat l’alcalde. Així mateix, Saval ha indicat que “el Casal Jove podria també tenir el seu espai sense necessitat d’haver de pagar el lloguer d’un local. D’altra banda, es podria estudiar la reubicació de la Policia Local que en l’actualitat es troba en un local en la plaça d’Espanya amb una difícil accessibilitat”.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies

Los comentarios están cerrados.