• ca
  • es
Inici » Esport » L’Ajuntament adquireix un desfibril•lador per al Poliesportiu Municipal

L’Ajuntament adquireix un desfibril•lador per al Poliesportiu Municipal

| 30 maig, 2016

30052016_entrega_desfibrilador_callosa

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha adquirit un desfibril·lador per al Poliesportiu Municipal, amb la finalitat que les instal·lacions esportives estiguen protegides i preparades per a actuar de forma ràpida davant de casos d’emergència per accident cardiovascular.

 

La regidora d’Esports, Estela Menaches, va fer lliurament del desfibril·lador als directius de l’Atlètic Callosa Club de Futbol divendres passat a la nit, després de la celebració de la seua assemblea a la Casa de Cultura. Ha sigut un lliurament simbòlic a una de les entitats esportives del municipi que més socis alberga i que fan ús de les instal·lacions del Poliesportiu.

 

El fet de disposar d’un desfibril·lador quan es vas agafar a una parada cardio-respiratòria és d’una importància vital, ja que aconsegueix recuperar el ritme cardíac i augmentar potencialment la probabilitat de supervivència.

 

En aquest sentit, Menaches ha manifestat que “la necessitat d’implantar aquest aparell de seguretat en les instal·lacions del Poliesportiu era vital, ja que suposarà un mètode de ràpida reacció davant casos d’emergència d’aquest tipus entre els usuaris”.

 

 

La implantació del desfibril·lador anirà acompanyada d’un curs per a conéixer la seua utilització que estarà dirigit als tècnics esportius dels diferents clubs i al personal del Poliesportiu.

Comparteix a les xarxes socials...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Category: Esport, Notícies, Sanitat

Los comentarios están cerrados.