• ca
  • es
Inici » Notícies » L’Ajuntament adquireix dos nous vehicles per a la Policia Local

L’Ajuntament adquireix dos nous vehicles per a la Policia Local

| 18 juliol, 2017

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha adquirit dos nous vehicles per a la Policia Local. Es tracta de dos vehicles tot terreny (Nissan Quashqai 1.6 DCI 4×4 I) per al servei de la Policia, que substituiran als dos vehicles actuals.

 

L’adquisició s’ha realitzat per sistema de renting al Banc Santander per la quantitat de 47.730,72 euros per quatre anys un d’ells, i l’altre vehicle amb kit de detinguts per 51.739,20 euros per quatre anys també.

 

En l’acte de lliurament dels vehicles que es va celebrar ahir van estar presents el regidor de l’equip de govern, Francesc Guardiola; l’Interventor de l’Ajuntament, Enrique Pérez; el cap de la Policia Local, Juan Carlos Palacios; i per part del Banc Santander, Enrique Serrano, director de l’Oficina de Callosa d´en Sarrià, i Joaquín M. Molina, responsable a nivell provincial de Banca Institucional.

 

El Renting de vehicles policials és un producte molt beneficiós per als Ajuntaments ja que suposa que les seues flotes de vehicles policials, que estan constantment en els carrers, es troben modernitzades amb una antiguitat mai superior als quatre anys.

 

Els vehicles estan dotats amb l’últim equipament policial com el Puente Legent de 30 mòduls de Led. A més un dels vehicles posseeix el Kit de detinguts complet i homologat per la DGT.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.