• ca
  • es
Inici » Alcaldia » L’Ajuntament adquireix deu nous jupetins antibales per a la Policia Local

L’Ajuntament adquireix deu nous jupetins antibales per a la Policia Local

| 1 juny, 2017

*Amb aquesta última adquisició queda coberta al cent per cent la plantilla

L’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià ha adquirit un total de deu nous jupetins antibalas per a la Policia Local. El cost de la compra és de 6.594,50 euros. L’alcalde i el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Saval, ha recalcat la necessitat de la inversió per a “preservar la seguretat dels agents locals en el desenvolupament de les seues funcions”.

 

Aquests deu jupetins se sumen als sis adquirits a final d’any a càrrec del pressupost municipal de 2016, per la qual cosa els jupetins cobreixen al cent per cent la plantilla policial, els quals són d’ús individual.

 

En aquest sentit, el primer edil ha avançat a més que, a aquesta adquisició, se sumarà pròximament la incorporació de dos nous vehicles tot terreny (Nissan Quashqai 1.6 DCI 4×4 I) per al servei de la Policia, que substituiran els dos vehicles actuals. L’adquisició es realitzarà sistemàticament de rènting al Banc Santander per la quantitat de 47.730,72 euros per quatre anys un d’aquests, i d’altre vehicles amb kit de detinguts per 51.739,20 euros per quatre anys també.

Comparteix a les xarxes socials...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Category: Alcaldia, Notícies, Seguretat Ciutadana

Los comentarios están cerrados.